Den tvåtonen. Det rolex kopia är så varmt nu

Den tvåtonen. Det rolex kopia är så varmt nu. Men hur kunde det inte vara? De säger att det tar ungefär två decennier för en stilcykel att fullborda sin revolution, och eftersom saker tenderar att hända lite långsammare i Schweiz, verkar det som om klockindustrin är i tid att njuta av en renässansstil på mitten av åttiotalet när det gäller alla saker tvåfärgad eller tvåfärgad (kallas vanligtvis "bico" av de stiliga killarna). Tudor verkar leda trendkurvan med inte en, inte två utan tre vakuumlindade tvåfärgade klockor som introducerades under de senaste 18 månaderna: 2018: s Black Bay S & G-dykare (särskilt med champagne-urtavlan), Nero Bay Chronograph S&G presenterades på Baselworld i mars (läs Bilals intryck här), och den nya Black Bay S&G 36 eller 41mm på tvåfärgad femtrådsrem presenterades också i år, även om det inte var upp till nyligen Couture-mässan i Las Vegas, där vi fick möjlighet att träna.

Traditionellt sett skulle en tvåfärgad klocka ha gjorts i en kombination av stål och ädelmetall - massivt rosé eller gult guld, vars tillägg alltid skulle driva priset långt utöver vad en traditionell Tudor-kund kan förvänta sig. att betala. Som referens börjar en jämförbar tvåfärgad 41mm Omega Seamaster Aqua Terra med gummiband på cirka 8 000 dollar, medan en tvåfärgad Datejust från Tudors syster Rolex börjar på 12 700 dollar (se till att läsa Ariels fullständiga recension av den här klockan här). Men 41mm Tudor Black Bay S&G kommer in till en bråkdel av det ovan nämnda till 4 150 $. För att leverera de varma, krämiga tonerna av äkta guld utan den kraftiga tillägget, täcker Tudor armbandets rolex replica stålram och krona och mittlänkar med tillräckligt med guld för att de ska vara naturligt färdiga under armbandets livstid. klocka - resultat som aldrig kunde uppnås med tunna guldpläteringsmetoder, eller värre - en guldfärgad PVD-beläggning, också vanligt bland mycket billigare klockor.

Slutresultatet är en varaktig glans som endast en ädel ädelmetall kan ge utan den betydande utbetalningen. Det som gör S&G riktigt speciell är de unika tonerna i själva guldet, som förmedlar en grumlig sensommarvärme som inte är alltför glänsande eller värdefull - alla element som är viktiga för varumärket Tudors identitet och positionering. Om du inte har varit ansluten till den tvåfärgade trenden än, eller aldrig har värmt upp South Beach-atmosfären som kanaliserats av din fars solida guld Datejust, ger Black Bay S & G: s satinansikte ett mycket fake rolex mer avslappnat och ungdomligt tillvägagångssätt för metall. värdefull och en som är absolut värt en andra titt.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR